Michał Peplak – z wykształcenie fotograf, niestety nigdy nie spełniony. Od ponad 7 lat weganin, czyli jeszcze za czasów gdy dyskontowe półki nie uginały się od vegan friendly produktów. Gotuje praktycznie od małego, zawsze zafascynowany siekaniem, bulgotaniem i zapachem w kuchni. Czas spędzony w kuchni jest dla mnie relaksem i przyjemnością, dlatego od dłuższego czasu myślałem, żeby w jakiś sposób podzielić się moimi smakami. Gdy dodałem miłość do fotografii i pasję do gotowania do jednego garnka wyszedł mi blog, dlatego oddaję wam go do dyspozycji. Smacznego!
Kontakt: kontakt@vegusek.pl
tel. 502 619 431
Instagram: @vegusekk
Sprawdź moje ostatnie przepisy!
- Wegański kremowy Mac&Cheese z dynią.Kremowy makaron w sosie jak serowym z dodatkiem dyni Hokkaido… Dowiedz się więcej »Wegański kremowy Mac&Cheese z dynią.
- Gołąb rollsy, czyli spring rollsy w liściach kapusty.Świeże warzywa ze smażonym tofu i makaronem ryżowym, zawinięte w… Dowiedz się więcej »Gołąb rollsy, czyli spring rollsy w liściach kapusty.
- Najprostsza sałatka z bobu.Bób z dużą ilością siekanego koperku, oliwa, czosnek i sok… Dowiedz się więcej »Najprostsza sałatka z bobu.