
Michał Peplak – z wykształcenie fotograf, niestety nigdy nie spełniony. Od ponad 7 lat weganin, czyli jeszcze za czasów gdy dyskontowe półki nie uginały się od vegan friendly produktów. Gotuje praktycznie od małego, zawsze zafascynowany siekaniem, bulgotaniem i zapachem w kuchni. Czas spędzony w kuchni jest dla mnie relaksem i przyjemnością, dlatego od dłuższego czasu myślałem, żeby w jakiś sposób podzielić się moimi smakami. Gdy dodałem miłość do fotografii i pasję do gotowania do jednego garnka wyszedł mi blog, dlatego oddaję wam go do dyspozycji. Smacznego!
Kontakt: kontakt@vegusek.pl
tel. 502 619 431
Instagram: @vegusekk
Sprawdź moje ostatnie przepisy!
- Młoda Kapusta z Wędzonym TofuMłoda Kapusta z Wędzonym Tofu: Dodatek do obiadu, który pokochasz… Dowiedz się więcej »Młoda Kapusta z Wędzonym Tofu
- Wegański Tantanmen Ramen od Podstaw w Godzinę 🍜Wegański Ramen od Podstaw w Godzinę! Kremowy, Aromatyczny i Turbo Szybki Przepis
- Wegański Pad Thai z tofuOG Pad Thai z tofu prosto z ulic Tajlandii w Twojej kuchni.