
Michał Peplak – z wykształcenie fotograf, niestety nigdy nie spełniony. Od ponad 7 lat weganin, czyli jeszcze za czasów gdy dyskontowe półki nie uginały się od vegan friendly produktów. Gotuje praktycznie od małego, zawsze zafascynowany siekaniem, bulgotaniem i zapachem w kuchni. Czas spędzony w kuchni jest dla mnie relaksem i przyjemnością, dlatego od dłuższego czasu myślałem, żeby w jakiś sposób podzielić się moimi smakami. Gdy dodałem miłość do fotografii i pasję do gotowania do jednego garnka wyszedł mi blog, dlatego oddaję wam go do dyspozycji. Smacznego!
Kontakt: kontakt@vegusek.pl
tel. 502 619 431
Instagram: @vegusekk
Sprawdź moje ostatnie przepisy!
- Wegański Pad Thai z tofuOG Pad Thai z tofu prosto z ulic Tajlandii w Twojej kuchni.
- Bitki sojowe wersja pro.Ulepszona wersja moich bitek z kotletów sojowych, prostsza i szybsza.… Dowiedz się więcej »Bitki sojowe wersja pro.
- Wegańskie pierogi ruskieWegańskie pierogi ruskie z tofu – jak zrobić klasykę w… Dowiedz się więcej »Wegańskie pierogi ruskie